Megújult a HEPA Exportakadémia e-learning kínálata

A HEPA Exportakadémia Képzési Központja megújított és kibővített, térítésmentes e-learning kurzus kínálattal várja az export területén dolgozó szakembereket és a külpiac iránt érdeklődőket. 

Egyedi fejlesztésű e-learning tananyagaink tértől és időtől függetlenül, videós animációkkal, gyakorlati feladatokkal és esettanulmányokkal segítik partnereink külpiacra lépési törekvéseit.

A gyors tanulást és információszerzést lehetővé téve 5-10 perc alatt elvégezhető modulokban feldolgozhatóvá alakítottuk át az Exportfejlesztés lépésről lépésre című tananyagcsomagunkat. A hat fő témakörből álló képzési sorozat kezdőtől profi szintig ismerteti az Európai Unió belső piaci áruforgalmát, valamint az EU-n kívüli export sajátosságait. Részletesen bemutatja a hazai külpiaci intézményrendszert, az állami támogatás mellett igénybe vehető szolgáltatásokat, továbbá a külgazdasági diplomáciai hálózatot. Külpiaci marketing, valamint külpiaci promóció témakörű képzéseink iránymutatást adnak a KKV-k számára a piacra lépési stratégia kialakításához, a célpiac és az exportképes termék meghatározásához. Haladó szintű, szintén modulárisan felépített képzéseink pedig az export kockázatok csökkentéséhez járulnak hozzá a legfrissebb nemzetközi exportbiztonsági, finanszírozási és pénzügyi ismeretekkel.

Mindemellett a COVID-járvány okozta gazdasági válsághelyzetből való kiutat egy szervezetfejlesztés, változásmenedzsment és válságkezelés képzési csomaggal segíti a HEPA Exportakadémia, amelyet cégvezetőknek, menedzsereknek és HR szakembereknek is ajánlunk.

A képzések térítésmentesen vehetők igénybe, a jelentkezés folyamatos. Új képzési kínálatunk megtekintéséhez kattintson ide: https://elearning.hepa.hu

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.01.12.