EEN Kezdőlap 2018-06-14T15:54:51+00:00

Közelgő rendezvények

International B2B Software Days – Bécs, Ausztria

Bécsben, 2019. március 14-15-én, immár ötödik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Szoftver Napokat 5th International B2B Software Days - The Future of Digital Business címmel. A két napos esemény keretében a résztvevők átfogó [...]

Kiemelt szolgáltatások

 

Segíthetünk?
Információs szolgáltatások Üzleti partnerkeresés Innováció

Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Tudjon meg többet a Hálózat működéséről a központi honlapon: http://een.ec.europa.eu/ !

Hírek

További hírek