Van olyan ötlete, technológiai megoldása, melyet továbbfejleszteni, értékesíteni szeretne? Esetleg Önnek van szüksége egyszerűbb, olcsóbb technológiára, mellyel könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban működtethetné vállalkozását?

 

Hálózatunk lehetőséget biztosít kis- és középvállalkozások számára technológiai és innovációs profilok publikálására (hazai és nemzetközi szinten).

 

A nemzetközi partnerkapcsolatok kialakításához fontos a technológiai profilokat tartalmazó és kapcsolódásokat lehetővé tevő adatbázis, technológia közvetítő szolgáltatás működtetése. Minden Enterprise Europe Network irodánál lehetőség van a világméretű adatbázisból vállalkozásra szabottan profilok leválogatására illetve partnerkeresések elhelyezésére a rendszerben.

A technológiai ajánlat (Technology Offer) és keresés (Technology Request) mellett bevezetésre került a nemzetközi kutatói konzorciumok kialakítását megkönnyítő Research Development Request profiltípus is.

Hogyan?

Amennyiben szeretne bekerülni ebbe az világszerte ingyenesen elérhető adatbázisba,  keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Szilágyi Katalin
ipari és innovációs tanácsadó
szilagyi.katalin@cskik.hu