Speed-Match 2023 Nemzetközi kapcsolatépítő rendezvény

Az Eskişehir Ipari Kamara (Törökország) virtuális nemzetközi kapcsolatépítő rendezvényt szervez 2023. május 24-25-én a légiközlekedés, vasút- és autóipar szereplői számára.

A B2B találkozókat mindkét nap online formában rendezik meg 10 és 18 óra között (GMT +3).

A rendezvény célja, hogy a hasonló termelési képességekkel rendelkező vállalatok keresztkapcsolatokat alakítsanak ki és bővítsék üzleti hálózataikat.

Az esemény egyedülálló lehetőséget biztosít a nagyvállalatok, kkv-k, kamarák, klaszterek, befektetők, közintézmények és szövetségek számára, hogy előre tervezett online találkozókon keresztül üzleti és technológiai partnerségeket alakítsanak ki.

Főbb tématerületek:

- Légiközlekedési ipar

Hajtóműalkatrészek gyártása, szerkezeti alkatrészek, lemezalakítás, szerszám- és alkatrészgyártás, precíziós esztergálás, kábel- és kábelkötegek, speciális eljárások, felületkezelés, összeszerelés, integrálás stb.

- Vasúti ipar

Mozdonygyártás, vagon- és alkatrészgyártás, fülke, forgóváz, dízelmotor, fékrendszerek gyártása, jelzőrendszeri megoldások, elektromos rendszerek és kábelezés, pontos öntés, precíziós megmunkálás, összeszerelés, festés, bevonat, stb.

- Autóipari beszállítóipar

Tehergépkocsik, könnyű haszongépjárművek, hajtásláncok, motorok és motoralkatrészek, tengelykarosszériák, tűzoltójárművek, mentőjárművek, autóemelők, jármű ajtózárrendszerek, pótkocsi, tálcák, ülésrendszerek, felnik, vezetőfülkék, alváz, tengely, hátsó tengely és autóalkatrészek gyártása, stb.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2023. május 23-ig lehet.

A rendezvény hivatalos honlapja és a regisztrációs link IDE KATTINTVA érhető el.

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2023.04.20.