Okosváros, fenntartható városüzemeltetés

2023. május 24-én, a HUNGEXPO C Konferencia Központjában ismét megrendezésre kerül a maga nemében egyedi és hiánypótló fenntartható városüzemeltetésre, energia- és költséghatékonysági intézkedésekre, okosvárossal kapcsolatos megoldásokra fókuszáló rendezvény, a City For The Future – CEE Expo & B2B Fórum.

A rendezvény célja, hogy olyan megoldásokat ismertessen meg az önkormányzatokkal, városüzemeltetéssel és -fejlesztéssel foglalkozó cégekkel, illetve szakemberekkel, melyekkel településeinket olyan helyekké alakíthatjuk, ahol otthon érezhetjük magunkat és szívesen leéljük életünket. A rendezvény külön figyelmet szentel annak a ténynek, hogy a kis településeknek, falvaknak jelentősen eltérő igényeik, problémáik és vízióik vannak, mint a nyüzsgő, több tízezres lakosú városoknak. A cél megfelelő megoldásokat hozni bármilyen méretű és adottságú település számára, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt hozzájárulnak épített környezetünk fenntartható és jövőbe mutató fejlődéséhez.

Csatlakozzon ingyenesen látógatóként!

A csaknem 1500 m²-es kiállítói térben a tervek szerint több mint 20, a Közép-európai régióban tevékenykedő kiállító kap majd helyet megmutatva legújabb termékeiket, fejlesztéseiket. A kiállítással párhuzamosan szakmai előadások és panelbeszélgetések várják a látogatókat, például testvérvárosi együttműködésekkel, energiahetékonysági intézkedésekkel kapcsolatban.

A rendezvény fővendégei Navracsics Tibor, Területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter és Lánszki Regő, a Közlekedési és Építészeti Minisztérium építészeti államtitkára lesz.

Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy tekintse meg a rendezvény érdekes előadásait (INTERREG, Visegrádi Alap, Belügyminisztérium, Pénzügyminisztérium) és a közel harminc kiállító cég által kínált megoldásokat. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a következő linken tud egyszerűen, magyar nyelven is megtenni (a nyelvváltásra a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva van lehetőség). Link: https://cee-expo-b2b-forum.b2match.io/

A szervezők közt megtalálható a Cseh Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, a budapesti CzechTrade iroda, a Brnói Regionális kereskedelmi Kamara, a Dél-Morva Innovációs Központ (JIC), az Óbudai Egyetem, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ), melynek éves küldöttgyűlése adja a program egyik fontos gerincét. Partnerünk továbbá a BKIK, a PMKIK, a CED, a HBKIK és a MAKE.

A rendezvény minden magyarországi és határon túli település polgármestere, önkormányzati képviselője, városüzemeltető cége, illetve városfejlesztéssel, digitalizációval, urban planninggel, okosváros megoldással foglalkozó szakembere számára nyitott és ingyenes (nem feltétele sem kamarai, sem önkormányzati szövetségi tagság), csupán egy egyszerű online regisztrációhoz között.

 

Csatlakozhat kiállítóként is az év fő fenntartható településfejlesztéssel és -üzemeltetéssel, valamint okosváros megoldásokkal foglalkozó rendezvényéhez.

Kiállítóként a rendezvényen lehetősége nyílik előre látni a rendezvényre regisztrálók listáját, bemutatni online profiljában referenciáit, kínált megoldásait és előre meghívni az Ön számára releváns személyeket standjára.
Részvételi díjak:

  • 20m2-es stand 480 000 Ft + ÁFA
  • 30m2-es stand 620 000 Ft + ÁFA
  • 50m2 esetén 995 000 Ft + ÁFA, mely csomaghoz kapcsolódik egy 10-15 perces előadási slot a kiállítói térben elhelyezett fő színpadon

Mindhárom ár tartalmazza a terület szőnyegezését, elektromos csatlakozást, logóval ellátott infopultot, bárasztalt és bárszékekekt, valamint egy síkképernyős TV-t állványon.

Elérhető támogatás a részvételi díj megfizetéséhez: A BKIK az önkéntes tagjai számára, vagy újonnan belépő önkéntes tagjai számára támogatást nyújt a részvételi díj megfizetéséhez.

Regisztráljon látogatóként a https://cee-expo-b2b-forum.b2match.io/ oldalon!

További információt a www.cityforthefuture.com oldalon, a City For The Future Budapest 2023 résznél talál. Tekintse meg tavalyi összefoglaló highlight videónkat ITT
A kiálítóknak szóló felhívás a csatolt dokumentumok között olvasható. 

 

Kapcsolódó dokumentumok:
Szerző: EEN-Lack Erika
2023.05.09.