Murcia Food 2023

Élelmiszeripar-technológia fókuszú nemzetközi üzletember találkozót szervez az Enterprise Europe Network a Nemzetközi Élelmiszertechnológiai Szimpózium részeként. A Murcia Food 2023 keretében a személyes részvételen túl, az érdeklődő cégek képviselői május 15-16-án online formában is egyeztethetnek.

A 11. alkalommal megrendezésre kerülő hibrid eseményen bemutatásra kerülnek a legújabb eszközök és eredmények az élelmiszer-technológia területén, és kiváló lehetőséget biztosít a különböző európai országok vállalatai számára, hogy részt vegyenek kétoldalú üzleti találkozókon.

Kiemelt témák:

  • létesítmények higiéniai kialakítása és élelmiszerbiztonság
  • biotechnológia
  • konzerválási technológia, aktív és intelligens csomagolás
  • automatizálási és ellenőrzési folyamatok
  • hidraulikai technológiák az élelmiszeriparban

A személyes találkozók időpontja: május 11-12.
Az online találkozók időpontja: május 15-16.

Regisztrációs határidő: május 9.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.

Szerző: EEN - Hegedűs-Szabó Irén
2023.05.05.