Match2Pack - fókuszban a kozmetikumok

2021. június 4-11. között a kozmetikumok csomagolásai kerülnek fókuszba az Enterprise Europe Network szervezésében megvalósuló Match2Pack online üzletember-találkozón.

Hogyan néz ki a kozmetikai termékek csomagolásának jövője?

Egy virtuális hálózati eseményre invitáljuk meg, ahol izgalmas betekintést nyerhet a témába és értékes kapcsolatokkal gazdagohat. Az esemény összehozza a témában érintett szakértőket és vállalkozásokat, hogy az általunk naponta használt kozmetikai termékek csomagolásában újrahasznosított anyagokról beszéljenek - és olyan megoldásokat találjanak, amelyek fenntarthatóbbá és innovatívabbá teszik őket.

A szakértői megbeszélések és előadások mellett a résztvevők nemzetközi üzletember-találkozón vehetnek részt a csomagoló- és kozmetikai ipar szereplőivel.

A rendezvény kezdő vállalkozásoknak, kkv-knak, vállalatoknak, kutatóintézeteknek és az ipar többi résztvevőjének szól, akik innovatív megoldásokat keresnek vagy kínálnak. A rendezvény célja, hogy összehozza az ipar különböző szereplőit, hogy információt cserélhessenek a jelenlegi kihívásokról, fejleményekről, trendekről és a megoldások megközelítéséről, és kezdeményezhessenek esetleges együttműködéseket.

Dátum: 2021. 06. 04-11. 
Helyszín: online
Regisztráció: https://match2pack-cosmetics.b2match.io/

Amennyiben szívesen részt venne az eseményen, kérjük részvételi szándékát felénk is jelezze az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen vagy a 62/554-254-es telefonszámon.

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
1970.01.01.