Knowledge To Money Club - Klubélet az éterben

A Knowledge To Money Club (K2M) online eseményre, azon vállalkozásokat várjuk akik, közvetlen brüsszeli forrásokra pályáznak. A rendezvény célja a pályázók eredményességének drasztikus javítása. A magyar cégek sikerességének aránya (2-3%) messze alul múlja az EU átlagát (8%) az SME Instrument-ben. 

A K2M alkalmakon valós vállalati innovációs projekteket elemeznek a H2020 szerződött szakértői (coach-ok, bírálók, pályázatírók, KAM-ok....) és tőkebefektetők. A vállalatvezetők, projekt gazdák azonnali visszajelzéseket kapnak a bemutatott üzleti modelljükről az értékelés legfontosabb kritériumait tekintve, továbbá hasznos tanácsokat kapnak, miként tudják továbbfejleszteni azt.

Márciusra tervezett rendezvényünket 2020. június 9-én 10 órától virtuális térben ZOOM felületen  valósítjuk meg az Eneterprise Europe Network és a főszervező K2M.CLUB szervezésében.

Tervezett program:

10:00 Rövid köszöntők, a K2M Club és a CE-Connector célja, eredményeink, terveink (Dervalics Ákos - K2M Club)
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - mint társszervező - köszöntője (Kaszás Anikó, Solveletric Kft. ügyvezető)

10:10 EIC Accelerator program aktualitásai Divinyi Ágnes, (NKFIH)

10:20 Hydra AML Kft, Kürti László - ügyvezető, Phase 2 pályázó

10.35 Visszajelzések és kérdések a befektető szemével. Akik kérdeznek és hozzászólnak:
- business coachok, pályázatírók, értékelők, közönség

10.55 Optin Kft., Szabó Ádám - vezető fejlesztő, Phase 2 pályázó

11.10 Visszajelzések és kérdések a befektető szemével. Akik kérdeznek és hozzászólnak:
- business coachok, pályázatírók, értékelők, közönség

11.30 Zárszó

 

Amennyiben a felhívás felkeltette az érdeklődésüket, jelentkezésüket megtehetik EZEN a felületen. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

Szerző: Szilágyi Katalin
1970.01.01.