Indonéz Kereskedelmi Kiállítás

Immár 38. alkalommal kerül megrendezésre a Trade Expo Indonesia.

Az esemény helyszíne Indonéziában az Indonesia Convention Exhibition (ICE) BSD City, időpontja 2023. október 18-22.
Mindeközben az online interaktív kiállítás a www.tradexpoindonesia.com weboldalon lesz elérhető 2023. október 18. és december 18 között.
A 38. TEI az Indonéz Kereskedelmi Minisztérium szervezésében jön létre.

Az Expó fókuszában az indonéz exporttermékek és szolgáltatások állnak, illetve a turisztikai és befektetési szektor is hangsúlyt kap. A vásáron számos minőségi terméket állítanak ki Indonéziából sokféle termékcsoportban, az esemény közvetlen lehetőséget teremt arra, hogy ezek az innovatív indonéz exporttermékek eljussanak a világpiacra. A kiállítás és kereskedelem mellett a Trade Expo 2023 keretében az importőrök kiterjeszthetik üzleti és befektetési kapcsolati hálójukat a helyben szervezett üzleti fórumokon, nemzetközi szemináriumokon és üzletkötési lehetőségeken keresztül.

Az esemény fő szlogenje “Fenntartható kereskedelem a világgazdaság erősítéséért”, amelyhez hűen a kiállítás gondosan válogatott termékeket prezentál, többek között az élelmiszeripar, lakberendezés, digitális termékek és szolgáltatások, szépségipar, vegyipar, energiaipar, egészségügy, divat és textilipar területén.

Az esemény kiemelt jeletőségét mutatja, hogy Őexc. Joko Widodo, az Indonéz Köztársaság elnöke nyitja meg a kiállítást. Számos előadást lehet megtekinteni a Kereskedelem, Turizmus és Befektetés Fórumon, melyeket minisztériumok, egyesületek, fontosabb cégek, és nem utolsó sorban az új indonéz fővárosért felelős (IKN) Hatóság szakértői tartanak.

Az érdeklődők jelentkezési szándékát az alábbi elérhetőségeken várják:
- az ITPC központi email címén: inatrade@itpc-bud.hu
- telefonon:
Lely Indah Shintia: +36 20 333 6034
Kovács Attila: +36 70 314 9624

Kapcsolódó dokumentumok:
Szerző: CSMKIK
2023.08.03.