GastroPan Szakkiállítás Brassóban

A rendezvény célja bemutatkozási- és üzleti kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani a résztvevő magyar vállalkozásoknak Románia legjelentősebb nemzetközi cukrászati-, sütőipari- és HORECA szakmai eseményén. A kiállítás legnagyobb előnye hogy a keresletet és a kínálatot egy térbe helyezi, a szolgáltatóknak-beszállítóknak és klienseiknek egy olyan közeget teremt, amely lehetővé teszi a komplex ismertetést és bemutatást, legyen szó akár termékről, akár technológiáról.

A kiállítás időpontja: 2023. márc. 17-19.
A kiállítás helyszíne: Lux Divina Kiállítóközpont, Brassó

Regisztráció:

A kiállítással kapcsolatos részletes információkat a mellékelt meghívó tartalmazza.
A részvételi szándékot a nemeth.melinda@ced.hu e-mail címen - legkésőbb 2023. febr. 6-ig – lehet jelezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

A kiállítói helyek korlátozott számára való tekintettel a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a jelentkezési lapok visszaérkezése után szakmai elbírálás alapján, valamint a beérkezések sorrendjében, továbbá a jelentkező vállalkozások tevékenységi köre, a bemutatni kívánt termékek, szolgáltatások alapján dönt az eseményen részvételre jogosultakról, melyről írásban értesíti a partnereket.

További részletek a https://www.gastropan.ro/index.php/hu/ weboldalon olvasható.

Kapcsolódó dokumentumok:
Szerző: CSMKIK
2023.02.03.