European Logistics Innovation Day 2021

2021. június 24-25-én kerül megszervezésre az EEN hálózat jóvoltából a European Logistics Innovation Day 2021 logisztikai konferencia B2B és startup esemény.

Az esemény lehetőséget kínál a logisztika területén tevékenykedő startupok, befektetők és nagyvállalatok képviselői részére a kapcsolatfelvételre, partneri hálózatuk bővítésére, és a legújabb trendek, innovatív technológiák megismerésére. Az esemény fő szervezői a Startport, a Duisburgban, a világ legnagyobb belvízi konténerkikötőjében székelő logisztikai innovációs platform, és a ZENIT, Észak-Rajna-Vesztfália tartomány innovációs ügynöksége.

Matchmaking, B2B tárgyalások: A résztvevő startupok, vállalatok, befektetők előre egyeztetett online B2B tárgyalásokat folytathatnak. Az online felületen a regisztráció már megkezdődött tárgyalások foglalására május végétől van lehetőség.

Regisztráció a B2B-re: https://european-logistics-innovation-day-2021.b2match.io/

A konferencián szakmai előadások során ismerkedhetnek meg az aktuális innovációkkal és megatrendekkel egyebek mellett az IBM illetve a Zukunftinstitut, Frankfurt szakértőitől.

A részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Szerző: Lack Erika
1970.01.01.