ELECTROSUB Konferencia, Kiállítás és b2b

Az október 11-12-én zajló ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás az Ipar4.0-hoz köthető innovatív technológiák koncentrált szakmai és üzleti fóruma. A kamara önkéntes tagjai számára pedig kedvezményes részvételi feltételeket biztosítunk. Az idei program fókuszterületei: elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika, automatizáció.

Napjainkban az iparban jelentős változások zajlanak. Az Ipar4.0 technológiák alkalmazása, a digitalizáció, a fejlődés kikerülhetetlen útja, a fenntarthatóság záloga. A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network feladatai és céljai összecsengnek az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás törekvéseivel. Az ELECTROSUB bemutatkozási lehetőséget, üzleti, szakmai fórumot kínál a cégeknek, amelyek a tematikájához köthető iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőkén vagy bármi más módon.

Az ELECTROSUB két fő pillére, a konferencia és kiállítás, szimbiózisban vannak egymással.
A konferencia előadásai a kiállításon bemutatott termékekhez, szolgáltatásokhoz kapcsolódó, innovatív megoldásokról szólnak.
Az rendezvényen kötelező regisztráció működik. A belépés előregisztrációval vagy meghívásra díjmentes.

HOGYAN LEHET CSATLAKOZNI AZ ELECTROSUB-HOZ?
A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges. A szponzorok, egyben kiállítók is, akik aktív részesei, előadói a konferenciának, kiemelt megjelenítésben és promócióban részesülnek.

Az ELECTROSUB a CSKIK tagjai részére kedvezményes megjelenést biztosít.

A kedvezményes ajánlat részleteit letöltheti itt (.pdf dokumentum).

További információ és regisztráció: https://electrosub.hu/

Az esemény mindkét napján lehetőség lesz az Enterprise Europe Network támogatásával személyes tárgyalásokra, üzletember találkozóra. Kérjük regisztrációját tegye meg a https://electrosub-2023.b2match.io/ felületen és jelöljön tárgyalópartnert.

Kamarai kapcsolat: Szilágyi Katalin, inno@csmkik.hu

Szerző: EEN - Szilágyi Katalin
2023.04.21.