EIC online infónap a 2024-es munkaprogramról

Az Európai Innovációs Tanács (EIC) online iformációs napot szervez leendő pályázói számára a 2024-es munkaprogram keretében kínálkozó lehetőségekről, valamint a korábbi munkaprogramok keretében elért sikerekről.

Az online információs napon, többek között, szó lesz a három főbb pályázati lehetőségről: 

EIC Pathfinder: az áttörést jelentő vagy korszakalkotó technológiákkal kapcsolatos fejlett kutatásokra;
EIC Transition: a kutatási eredmények innovációs lehetőségekké történő átalakítása;
EIC Accelerator: egyes vállalatok számára nagy kockázatú és nagy hatású, áttörést jelentő innovációk kifejlesztésére és megvalósítására.

Az előadások keretében bemutatásra kerülnek kapcsolódó szolgáltatások (hozzáférés coachokhoz, mentorokhoz, globális partnerekhez és innovációs ökoszisztémához), amelyeket az EIC által finanszírozott projektek és vállalatok számára a Business Acceleration Services (BAS) és a 2024-től újdonságként megjelenő, valamennyi programra vonatkozó átalányösszegek kínálnak.

A rendezvényt a leendő pályázók által az EIC nemzeti kapcsolattartó pontjaitól (Access2EIC hálózat) és a helyi Enterprise Europe Network (EEN2EIC hálózat) tanácsadóitól igénybe vehető ingyenes támogatási formák áttekintése zárja.

A rendezvény angol nyelven, a szervezők által biztosított online felületen élőben lesz követhető.

Előzetes regisztráció az eseményen való részvételhez nem szükséges!

További információ, pontos program és az élő közvetítés linkje az Európai Innovációs Tanács (EIC) honlapján IDE KATTINTVA érhető el. 

 

 

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2024.01.09.