Connect2Slovenia – Nemzetközi üzletember-találkozó

Szlovénia vezető nemzetközi partnerkereső rendezvénye, többek között az Enterprise Europe Network közreműködésével kerül megrendezésre. A szeptember 16-án szervezett esemény – amely a celjei Nemzetközi Kiállításon (MOS) belül zajlik – összeköti a kkv-kat, a feldolgozóipari és egyéb szektorokat a hatékony és célorientált hálózatokkal – egyéni találkozók a régió potenciális üzleti partnereivel.

A COVID-19 miatt az aktuális viszonyokhoz igazítják az eseményt. Ebben az évben korlátozzák a résztvevők számát (a regisztráció a beérkezés sorrendjében történik). Lehetőség lesz a helyszínen COVID tesztet végezni, valamint maszkok, kézfertőtlenítő is rendelkezésre fog állni a résztvevők számára. Továbbá maximalizálják az asztalok közötti távolságot és a tárgyalópartnereket plexifal fogja elválasztani.

A celjei Nemzetközi Kiállítás (MOS) évente több mint 800 közvetlen és 1400 képviseltet és több mint 100 000 látogatót vonz. Öt szegmensre oszlik: MOS Home, MOS Technique, MOS Tourism, MOS B2B és MOS Plus. Hagyományosan a vásárnak van egy partnerországa, ami megkönnyíti a gazdasági kapcsolatok kialakítását az országok között, 2021-ben partnerország Magyarország.

Fő témák:

 • Autóipar
 • Fémipar
 • Fafeldolgozó ipar
 • Elektronika, elektrotechnika
 • Fenntartható építkezés
 • Műanyagok, gumi, kompozitok
 • Vegyszerek mérnöki célokra
 • Megújuló energia
 • Ipar 4.0 megoldások / technológiák (intelligens gépek, robotok, intelligens logisztika, kiberbiztonság)
 • Kutatás, fejlesztés és technológiaátadás
 • Mobilitás, szállítás és logisztika

A rendezvény tervezett programja:

9:30-10:00      Regisztráció
10:00-11:30    Panelbeszélgetés
11:30-12:30    Büfé és networking
12:30-15:30    B2B megbeszélések
15:30-18:00    A MOS vásár meglátogatása.

A kapcsolódó celjei Nemzetközi Kiállításról (MOS Fair) további információ elérhető itt: https://ce-sejem.si/en/fairs/52nd-mos/

Helyszín:  Celjei Vásárközpont, Kongresszusi Központ, I. emelet, Kék Terem (Blue Hall), cím:  Celje (Szlovénia), Dečkova cesta 1.
Időpont: 2021. szeptember 16. 10:00-től 18:00 óráig
Tárgyalások foglalása: augusztus 30-tól lehetséges

Belépő: A B2B-n résztvevő cégek számára a MOS kiállításra belépőt biztosítunk, amely a Celjei Vásár főbejáratnál a B2B információs ablaknál átvehető, innen jobbra fordulva érhető el a Kongresszusi Központ.
Az üzleti fórumon a részvétel ingyenes!  A szlovén szervezők ugyanakkor azon regisztrált cégeknek, amelyek mégsem vesznek részt és ezt szeptember 6-ig nem jelzik 100 EUR-os díjat/bánatpénzt  (no-show fee) számítanak fel.

COVID elleni óvintézkedések: A részvételhez oltási igazolás, vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt vagy 48 óránál nem régebbi antigén gyorsteszt, vagy 10 napnál régebbi, de 6 hónapnál nem régebbi pozitív PCR teszt, vagy a betegségből való felépülést igazoló orvosi igazolás bemutatása szükséges. A szervezők a helyszínen ingyenes gyorstesztelési lehetőséget biztosítanak. Részletes információk a COVID-dal kapcsolatos intézkedésekről elérhető itt.

Az üzletember találkozóra a következő linken lehet regisztrálni: https://connect2slovenia.b2match.io/

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
2021.07.21.