Beszállítói szakmai út és B2B - Lipcse

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara közreműködésével Lipcsébe szervezett szakmai útra és üzletember-találkozóra várják az érdeklődő vállalkozások képviselőit, a Z beszállítóipari, az INTEC gépgyártás-technológiai és a Grind Tec szerszámipari szakmai vásártrió meglátogatásával egybekötve március 7. és 10. között.

A globális ellátási láncban az utóbbi időben tapasztalat változások hatásaként egyre több német vállalat az ázsiai piacok helyett Európát részesíti újra előnyben. Közép-Kelet Európa, így Magyarország is, mint beszerzési piac felértékelődik. Ìgy különösen fontos, hogy a magyar vállalkozások is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra és új üzleti kapcsolatok kialakítására német vállalatokkal.

Ezt a célt támogatja a 2023. március 7-10. között a lipcsei „Z” Messe meglátogatásával egybekötött beszállítói-beszerzői szakmai út is. Az út célja német gép- és berendezésgyártó vállalatokkal, beszállítókkal, beszerzőkkel való személyes találkozás, kapcsolatépítési lehetőség vásár látogatásával és a B2B találkozók segítségével. A "Z" Zuliefermesse az európai beszállítóipar legjelentősebb vására, az INTEC és a Grind Tec pedig kiegészítik a teljes gépgyártási portfóliót. A vásáron zajló B2B megbeszélések keretein belül lehetőség nyílik, hogy megbeszéléseket egyeztessen, személyesen mutassa be a cégét és tárgyaljon potenciális üzletfelekkel. Az „aktív vásárlátogatás” keretén belül pedig potenciális partnereivel személyes, előre egyeztetett időpontban találkozókat szerveznek.

Az út során lehetőség nyílik a lipcsei gazdasági régió, különös tekintettel az autóiparban és gépiparban jelenleg zajló események megismerésére is.

A céglátogatás alkalmával bepillantást nyerhetünk a németországi autóipar prominens szereplőjének, a BMW gyár mindennapjaiba.

A nemzetközi üzletember-találkozó időpontja: 2022. március 8. 10-17 óra
Előzetes egyéni regisztrációhoz kötött, regisztráció határideje. 2023. 02. 15.
(A tárgyalások németül, vagy angolul folynak, a megbeszéléseket előre kell kezdeményezni.

A szakmai út részletes programja és a részvételi feltételek itt találhatók.

Amennyiben szeretne részt venni a szakmai úton, kérjük az online jelentkezést használja.
Jelentkezése részvételi díj fizetésének kötelezettségével jár és lemondás esetén nem visszatérítendő.

Jelentkezési határidő: 2023. február 20.

Szerző: EEN - Hegedűs-Szabó Irén
2023.01.12.