Amsterdam Free From Food 2023

Az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat szervezésében rendezik meg november 21-22-én a „mentes” élelmiszerek nemzetközi partnerkereső rendezvényét, melyre ezen élelmiszerek gyártóit, disztribútorait és beszállítóit várják Amszterdamban.

Az üzleti partnerkereső eseményen a világ minden tájáról érkező potenciális üzleti partnerekkel találkozhat.
A rendezvény a vegán, növényi alapú, mentes, organikus, funkcionális és egészséges életmóddal kapcsolatos élelmiszerek, italok, csomagolás és piackész megoldások jövőjét mutatja be.

A partnerkereső találkozón való részvétel ingyenes, de az utazás és szállás költségei, valamint ennek megszervezése a résztvevő feladata.

REGISZTRÁCIÓ

További segítség a regisztráció menetéhez

A programok remek alkalmat biztosítanak az aktuális trendek megismerésére és a témához kapcsolódó tudás megosztására, nemzetközi üzleti kapcsolatok kialakítására az előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében.

Éljen a partnerkeresési lehetőséggel Ön is! Készítsen részletes és figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel. A tárgyalások résztvevői díjmentesen látogathatják meg a kiállítói standokat, amennyiben előzetesen regisztrálják belépőjegy igényüket.

Kérjük, hogy részvételi szándékát a b2b@cskik.hu e-mail címen is jelezze!


 

Szerző: EEN - Hegedűs-Szabó Irén
2023.09.25.