Várják a kivitelezők jelentkezését a Napenergia Plusz Programba!

Megjelentek a Napenergia Plusz Program részletei, melybe már regisztrálhatnak azok kivitelezők, akik a kivitelezői listába be kívánnak kerülni.

A regisztrációs felhívásra azon kivitelezők nyújthatnak be regisztrációra irányuló kérelmet, akik fel kívánnak kerülni a Napenergia Plusz Program elnevezésű Pályázati felhívás (a továbbiakban: Felhívás) kivitelezői listájára.

Az összesen 75 800 000 000 Ft támogatási kerettel rendelkező, lakossági pályázóknak szóló Felhívás lehetőséget nyújt a saját tulajdonú ingatlannal, valamint a haszonélvezeti joggal, vagy lízingszerződéssel rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeikhez tárolóval kiegészített háztartási méretű kiserőművet (a továbbiakban: HMKE) létesítsenek.

A Felhívásra jelentkező magánszemélyek (továbbiakban: pályázó) a Felhívásban meghatározott beruházásra (műszaki tartalomra) nyújthatnak be támogatási kérelmet. A beruházás során kizárólag a Támogató által jóváhagyott, sikeres regisztrációval rendelkező kivitelezők által végezhető tevékenységek hajthatóak végre.

A Kivitelezői regisztrációs felhívás ITT található. További információ a programról a https://napenergiaplusz.nffku.hu honlapon elérhető illetve a napenergiaplusz@nffku.hu email címen és a +36 70 903 8735-ös  ügyfélszolgálati telefonszámon.