Tájékoztató az SZKTV/OSZTV Területi előválogatók online versenyéhez

Kedves Versenyző!

Köszöntünk a 2023/2024. tanév SZKTV/OSZTV versenyein.

Egyes versenyszámokban online zajlik a verseny területi előválogató fordulója, amely az MKIK Oktatási portálon kerül lebonyolításra.

2023. december 15-én (pénteken), minden érintett megadott e-mail címe importálásra került az MKIK Oktatási portáljára. Ennek kapcsán egy aktiváló emailt kellett kapnia arra az email címre, amivel regisztrált a versenyre.

Az aktiváló email tartalmaz egy hivatkozást, melyet megnyitva aktiválhatja magát és beállíthatja jelszavát.

Kérjük, hogy a gördülékeny ügyintézés miatt a lehető leghamarabb végezze el az aktiválást!

A felület használatához alábbi linken talál segédletet:

Segédlet_SZKTV/_OSZTV_2023_2024

Egyelőre belépést követően egy minta kurzus érhető el, mely nagyban hasonlít a leendő versenyszakma kurzusához. Ebben található egy gyakorló feladatsor, mely egy korábbi évi informatikai szakmáé volt. Ez arra hivatott, hogy megismerkedjen a felület használatával. 2024. január második hetében, még a versenyek előtt, már látni fogja a tényleges versenyszakma szerinti kurzust is.

FONTOS!

Néhány olyan esetről már értesültünk, ahol nem érkezett meg az aktiváló email a versenyzőhöz, mivel a versenyre történő regisztrációkor vagy hibás email cím lett megadva, vagy a levelezőfiók megtelt.

Emiatt kérjük, hogy akik nem kapják meg az aktiváló emailt 2023.december 22-ig, ők bizonyosodjanak meg arról, hogy megfelelő email címmel lettek rögzítve a versenyre, illetve a fiókjukban van e szabad hely e-mailek fogadásához!

Ezt követően lehetőség szerint oktatási intézményenként a csatolt táblázatot kitöltve és visszaküldve a peller.krisztian@mkik.hu email címre, lehetőség van az aktiváló e-mailek újbóli igénylésére, melyek 2024.január 5-ig elküldésre kerülnek azoknak, akik jelezték ezen igényüket.

Forrás: https://szakmasztar.hu/