Szakmai kiállítások észak Olaszországban

Expo Ferroviaria: vasúti technológiák és rendszerek nemzetközi kiállítása

Időpont: 2023. október 3-5. Milánó

Honlap: https://www.expoferroviaria.com/

Az EXPO Ferroviaria kiállítás a vasúti technológiák és rendszerek nemzetközi kiállítása, amelyet 2023-ban 11. alkalommal rendeznek meg Milánóban. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál a vasúti szektor összes szereplőjének B2B tárgyalásokra, valamint az aktuális trendek és technológiák megismerésére.

További információ IDE KATTINTVA érhető el.

 

H2O: nemzetközi vízügyi kiállítás

Időpont: 2023. október 11-13. Bologna

Honlap: https://www.accadueo.com/en/

A H2O több mint 30 éve az olasz és nemzetközi vízipar egyik fontos eseménye. A kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi vízügyi kiállítás lehetővé teszi az intézmények, egyesületek és cégek közötti kapcsolatok és partnerségek kialakítását és erősítését, az esemény fontos találkozási pont az ágazatban. Az idei kiállítás főbb témái többek között a víz kinyerése, a csatornázás, víztárolás, öntözés, valamint mindezen folyamatok automatizálása.

További információ IDE KATTINTVA érhető el.

 

DronItaly: polgári és professzionális használatra szánt drónokhoz kapcsolódó esemény

Időpont: 2023. október 11-13. Bologna

Honlap: https://www.dronitaly.it/en/

A polgári és professzionális használatra szánt drónokhoz kapcsolódó esemény, amely bemutatja az ágazat fejlesztéseit, innovációt, valamint az aktuális szabályozási kérdéseket. A Dronitaly esemény lehetőséget nyújt az ágazatban működő vállalatok, egyesületek és szakmai szervek találkozására, az aktuális témák megvitatására, valamint B2B és workshopok szervezésére.

További információ IDE KATTINTVA érhető el.