Készüljön fel a nemzetközi munkára az upgrade2europe Kézikönyvvel!

Az upgrade2europe Kézikönyv egy olyan átfogó anyag, melynek segítségével felkészítheti szervezetét az európai tevékenységekre.

Az eszközöket és módszereket gyakorlatias módon dolgoztuk ki, hogy Ön közvetlenül alkalmazhassa azokat a mindennapi munkája során.

Hogyan használhatom a Kézikönyvet?

A Kézikönyv mindazok számára készült, akik európai szintű munkára készülnek, vagy akik szeretnék megkönnyíteni az európai munka mindennapjait. A Kézikönyv lépésről lépésre ad iránymutatást a munkahelyi szervezetfejlesztéshez, felkészítve Önt az európai munka kihívásaira.

A Kézikönyv különleges jellemzői:

  • Rengeteg információ, amely támogatja az Ön egyéni szervezetfejlesztési folyamatát,
  • Munkahelyi tanulás számos gyakorlati példával, amelyek cselekvésre késztetik Önt,
  • Oktatási anyag azon oktatók számára, akik szívesen tartanának upgrade2europe workshopokat akár belső képzés formájában, akár külső tréningként a piacon,
  • Kezdő és haladó szakemberek számára egyaránt hasznos az Európába vezető úton.

A Kézikönyv tartalma

15 olyan európanizációval kapcsolatos eszközt tartalmaz, amely támogatja az Ön szervezetének fejlődését. Kiindulópontként pontosan onnan induljon el, ahol jelenleg tart az európanizációs úton, és válassza ki a megfelelő eszközöket a fejlesztési folyamat elősegítésére. Ez lehetővé teszi, hogy az upgrade2europe anyagait használva a saját útját járja az európai sikerekig.

Trénereknek szánt átfogó ismeretanyag, interaktív minta workshop és gyakorlati eszközök, melyek segítségével sikeres képzéseket lehet tartani a szervezetek európanizációjának támogatására.
Mindemellett a Kézikönyvet inspirációként is használhatja egy saját workshop kidolgozásához.

Az upgrade2europe Kézikönyv ide kattintva érhető el.