i3 Klub: célkeresztben a válságállóság

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) i3 Klubja és a Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közössége Válságálló vezetői képzés sorozatát a vállalkozói igények felmérése alapján alkotta meg. Gyakorlatorientált módszerek és Peer coaching is vár a résztvevőkre az idei sorozatban.

Kaszás Anikó klubvezető elmondta, idén új formában indították el a rendezvénysorozatot. Vállalkozói igények alapján hozzák létre az egyes események tematikáját. Kiemelte, erre azért van szükség, hogy valóban olyan tapasztalatot, segítséget tudjanak nyújtani a résztvevőknek, amire szükségük van. A dinamikusan változó vállalkozói szektorban újabb és újabb kérdések és problémakörök jönnek elő, a sorozat ezekre kíván reagálni a területen nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek közreműködésével. Az idei első rendezvény is elérte célját: a cégek vezetői az előadóval és egymással is tapasztalatokat tudtak cserélni. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett – zárta klubvezetőnk.

A Válságálló vezetői képzés sorozat első két eseményén Nagy Mihály, a magyarországi Continental csoport korábbi országkoordinátora, a Váll-Ker Kft. egykoriügyvezető igazgatója osztotta meg tudását az érdeklődőkkel. A szakember szerint a vállalati szektorban a vezetők szerepe kritikus pont. Úgy véli, a vezetői – főként a felsővezetői – pozíció egy „magányos szakma”, amelynek sajátosságait az ember nem, vagy csak ritkán tudja megvitatni a megfelelő partnerekkel – ez a sorozat tökéletes lehetőség erre. Széleskörű tapasztalata van abban is, hogy miben különbözik nagyvállalat és KKV vezetőjének lenni, az ide kapcsolódó gyakorlati tanácsokat is szeretné átadni a résztvevő vállalkozóknak – fogalmazott Nagy Mihály.

Sorozatunk következő, júniusi eseményének témáját a legutóbbi programon begyűjtött vállalkozói igények szerint állítjuk össze. Ezen alkalmak az új ismereteken kívül lehetőséget biztosítanak tapasztalatcserére, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre.