Gyakorlati útmutató az innovációk piacosításához

Az InnCommerce projekt fő célkitűzése a fiatal KKV-k innovációjának előmozdítása, azáltal, hogy az innovatív termékek és szolgáltatások reklámozásában és értékesítésében szerzett ismereteiket és készségeiket igyekszik az igényeikre szabott játékosított képzésen keresztül megvalósítani. A projekt keretein belül készült tanterv és tananyag honlapunkon is elérhető, a következőkben ezek gyakorlati megvalósításához nyújtunk segítséget. 

A projekt keretében készült e-learning platform egy tanulási rendszer, amely játékosított formája révén segíti a felhasználók belső motiváltságát. A játékosított feladatokkal kiegészített tananyag elősegíti a kreatív gondolkodást, a megszerzett tudás és kompetenciák elmélyítését, és a megoldások valódi üzleti környezetben történő adaptálását. 

Az InnCommerce útmutató vállalkozások részére, azzal a céllal készült, hogy rávilágítson a tananyagok jellegére, és egyben bátorítsa a KKV-kat az anyagok használatára. Bemutatja, hogy hogyan tudják a KKV-k és az oktatási intézmények használni az elkészült tananyagot és platformot.

Az útmutató hat részből áll:

- Az InnCommerce projekt áttekintése
- Miért használja tananyagot és az eszközket?
- A projekt weboldalának és játékosított platformjának áttekintése
- Útmutató az e-learning platform használatához
- Útmutató az egyéni tanmenetek kialakításához
- Követelmények a tanúsítvány megszerzéséhez a tanfolyam befejezésekor

A Jógyakorlatok gyűjteménye olyan bevált, mások által is adaptálható marketing stratégiákat tartalmaz, amelyekkel a vállalkozások sikeresen piacosították terméküket/szolgáltatásaikat. A dokumentált legjobb gyakorlatok, üzleti környezetben alkalmazható kész, nem hagyományos megoldásokat kínálnak. Helyet kaptak benne Dél-alföldi vállalkozások is, így a CreatIT Solutions Ltd., a Déli-Farm Kft., és a Kontaktia Kft.