Török-magyar üzleti fórum

Korábbi nemzetközi események

2019. november 7-én Őex. Recep Tayyip Erdoğan, Törökország elnöke hivatalos látogatást tesz Magyarországra üzleti delegáció kíséretében, amely alkalomból a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) üzleti fórumot és B2B találkozókat szervez. Az Üzleti Fórum célja, hogy személyes tárgyalások keretében ösztönözze a két ország üzleti szférája között további gazdasági kapcsolatok létrejöttét, illetve erősítse az együttműködést a két ország vállalatai között.

Időpont: 2019. november 07. 12 órától

Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus (cím: Budapest, Erzsébet tér 7, 1051.)

Nyelv:
Üzleti Fórum : magyar-török szinkrontolmácsolás
B2B találkozók nyelve: angol

Annak érdekében, hogy a török fél nagyobb pontossággal azonosítson lehetséges együttműködési felületeket, kérjük a regisztrációs lapon részletesen mutassa be cégét. Ez az információ, nemcsak az üzleti fórumon ad támpontot a török fél számára, hanem az utókövetés során partnerirodánk célzottan tudja beazonosítani a további potenciális partnereket az Önök számára Törökországban.
Kérjük, szánjon rá időd, és a hatékonyság érdekében fogalmazza meg cége jellemzőit és elvárásait.

Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felület kitöltésén keresztül jelezze legkésőbb 2019. október 31-én 16:00-ig.
http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=ff7k7kb677

Az esemény további részleteiről, a török cég listáról a regisztrációt követően tájékoztatjuk az érdeklődő cégeket.

Amennyiben kérdés merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatosan, kérjük írjon a rendezveny@hepa.hu e-mail címre, illetve keressen minket a +36-1/810-1618-as telefonszámon.
Számítunk megtisztelő részvételére!

2019-11-07T09:00:52+00:00