Román-magyar klaszter konferencia és üzletember találkozó

Korábbi nemzetközi események

Magyarország Pénzügyminisztériuma Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárság és a Román Klaszter Szövetség közös szervezésében 2018. november 20. – 22. között megrendezésre kerül a Román-magyar klaszter konferencia és üzletember találkozó.

• November 20-21. Nagyvárad, Románia
• November 21-22. Debrecen, Magyarország

A korábbi években egymással párhuzamosan megszervezett magyar, illetve román klaszter konferenciák helyett, 2018-ban közös rendezvény kerül megszervezésre.

A rendhagyó konferencia célja, tovább erősíteni a hálózati gondolkodás szerepét a közép-kelet-európai térségben, illetve, fórumot teremteni a magyar és a román klaszterek, valamint vállalkozások együttműködése számára. A konferencián számos aktuális kérdés kerül megvitatásra, mint a klaszterek szerepe az innovációban, az Y generáció kihívásai, az egyetemek szerepe a klaszterek sikerében, követendő jó példák, versenyképes vállalkozások.

A klaszter konferenciával párhuzamosan, Nagyváradon 2018. november 20-án a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. sepsiszentgyörgyi regionális irodája valamint az Enterprise Europe Network Hálózat közreműködésével üzletember találkozóra kerül sor.

Regisztrálni az üzletember találkozóra 2018. november 15-ig lehetséges EZEN A LINKEN.

A konferencia folyamatosan bövülő programja valamint hasznos információ ITT érhető el.

Az angol nyelvű meghívó EZEN A LINKEN tekinthető meg.

2018-11-22T23:59:29+00:00