Open4Business: fókusz a kreatív-, az IT- és a gépiparon

EEN, EEN Közelgő rendezvények, Nemzetközi események

Idén októberben immár harmadízben rendezi meg az Open4Business találkozót Pécsett az Enterprise Europe Network dél-dunántúli irodája a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben. Ez az esemény nem csak egy nemzetközi konferencia, hanem üzletember-találkozó is egyben, ahol számos kísérőprogramon vehetnek részt az érdeklődők.

A több napos rendezvény fókuszában a következő szektorok állnak:

  • kreatív-,
  • IT-,
  • gépipar
  • stb

A programok során plenáris ülésen, majd párhuzamos szekcióüléseken vehetnek részt a cégek képviselői, amelyeken az Ipar 4.0-ról, klaszter megállapodásokról, holland-magyar üzleti lehetőségekről vagy kreatív iparági projekt együttműködésekről tudhatnak meg többet. A nemzetközi kétoldalú üzletember-találkozókra díjmentes a bejelentkezés, de előzetes regisztrációhoz kötött. A multiszektorális rendezvény zárónapján céglátogatásokra is sor kerül.

A tavalyi Open4Business találkozóra több mint 250 résztvevő regisztrált, 10 országból. Idén eddig már közel 75 cég regisztrált a rendezvényre.

Helyszín: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Székháza (7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.)
Időpont: 2018. október 3-5.
Regisztrációs határidő: 2018. szeptember 15.
Tárgyalások foglalása: 2018. augusztus 1-től szeptember 30-ig lehetséges

REGISZTRÁLOK AZ OPEN4BUSINESS KONFERENCIÁRA ÉS NEMZETKÖZI ÜZLETEMBER-TALÁLKOZÓRA

FONTOS! A jelentkezés során minden résztvevőt szükséges beregisztrálni. Kérjük jelölje meg, hogy Ön a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfele (Support office: CSONGRAD COUNTY CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY) Köszönjük együttműködését!

Bővebb információ:
Pataki Csilla
üzletfejlesztési tanácsadó
pataki.csilla@csmkik.hu
+36 30 738-3957

Hero Image

2018-06-26T15:41:01+00:00