Üdvözöljük a

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Enterprise Europe Network - Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

Az Enterprise Europe Network a világ legnagyobb és egyben az Európai Bizottság egyetlen hivatalos vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó hálózata. Magas színvonalú és sokrétű szolgáltatásaival segíti a még nem, vagy csak alkalmilag exportáló cégeket, de segítséget nyújt a már exportáló kis- és középvállalkozásoknak is. Üzleti és innovációs partnerkereső szolgáltatásai révén hozzásegíti a vállalkozásokat, hogy még versenyképesebben tudjanak működni a külpiacokon.

 

Megbízható nemzetközi kapcsolatok díjmentesen

 

Külföldi kapcsolatokat keres? 

Határon túlra is eladna, vagy onnan vásárolna?

 

 

 

Az Enterprise Europe Network világszerte elérhető nemzetközi üzleti partnerközvetítő rendszerében Ön is ingyenesen elhelyezheti ajánlatait.

Regisztráljon az Enterprise Europe Network adatbázisába!

2018. január 12.

Szeretne új nemzetközi üzleti partnereket? Érdeklik a külföldi üzletember-találkozók, tárgyalások? Regisztráljon az Enterprise Europe Network adatbázisba, amelynek segítségével személyre szabottan kapja meg az Ön keresésének megfelelő üzleti ajánlatokat és/vagy nemzetközi eseményeket!

25 éves az EU egységes piaca 

2018. január 11.

Idén negyed évszázada, hogy létrehozták az EU történelmének egyik legkiemelkedőbb vívmányát: az egységes piacot. Az egységes uniós piac létrehozásának célja az volt, hogy - az országok belső piacához hasonlóan - garantálja a személyek, az áruk, a tőke és a szolgáltatások szabad mozgását a tagállamok között.

Keressen Ön is külföldi üzleti ajánlataink között!

 Kifulladt a belföldi vevőköre? 

Gondolt már rá, hogy más országokban keressen új vásárlókat?
Vágjon bele, mi segítünk!

Keressen megbízható partnereket adatbázisunkban, kattintson most!

 

Az Enterprise Europe Network adatbázisában már önállóan is kereshet magának megbízható külföldi üzleti partnereket!

 

Kérdőív a kkv fogalom meghatározásáról

2018. január 15.

Az Európai Bizottság felülvizsgálja a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) fogalom meghatározását (2003. május 6-i 2003/361/EK ajánlás). A konzultációban elsősorban olyan vállalkozások részvételére számítunk, akik találkoztak már az uniós kkv fogalommeghatározással.

Bulgária vette át az Európai Unió soros elnökségét

2018. január 12.

A kelet-balkáni állam 2018. január 1-jén Észtországtól vette át, majd júliusban Ausztriának adja tovább a tisztséget – az EU-hoz tíz évvel ezelőtt, 2007-ben csatlakozott Bulgária most fogja először ellátni a félévente tagállamról tagállamra szálló tisztet.

Tiszta energia: az energiahatékonyságot és a megújuló forrásokat támogatja az EU 

2018. január 11.

A klímaváltozás káros hatásainak csökkentése az EU egyik prioritása. A párizsi klímamegállapodásban meghatározott ambiciózus célok eléréséhez az EU-nak számos változtatást kell bevezetnie az energiaszektorban.

 

 

 

Biztonságos termékek az uniós egységes piacon: a Bizottság fellép a bizalom megerősítése érdekében

2017. december 21.

A Bizottság két jogalkotási javaslatot terjesztett elő, amelyek célja, hogy megkönnyítse a vállalkozások – és különösen a kkv-k – számára termékeik Európai Unión belüli értékesítését, valamint megerősítse a nemzeti hatóságok és vámtisztviselők által végzett ellenőrzéseket annak érdekében, hogy ne lehessen veszélyes termékeket értékesíteni az európai fogyasztóknak.