Üdvözöljük a

I. Vállalkozói Nap a Kamarában | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
1920
21
22232425
262728293031 

I. Vállalkozói Nap a Kamarában

Szerző: Gulyás Anett | 2017. szeptember 15.

Idén először, hagyományteremtő céllal rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató és Kereskedelmi Tagozata az Enterprise Europe Network szegedi irodájávall együttműködve a Vállalkozók Napját, 2017. október 18-án szerdán Szegeden. Az egész napos rendezvény azt járja körbe, hogy miből lehet felismerni a helyzetet, amikor változtatni kell, és hogyan érdemes azt megtenni, valamint azt, hogy mi az alkalmazkodás leghatékonyabb módszere.

 

 

A napot főelőadóként Máté Krisztina nyitja. Az elismert televíziós műsorvezető az Első Millióm kezdeményezés nyomán készült, “Az első millióm története” című műsorának apropóján érkezik gazdasági önkormányzatunk székházába, ahol a műsorban látott beszélgetések során összegyűjtött tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel, interaktív formában.

 

Az esemény plenáris része mellett szekciókban is folyik majd a munka, amit több új ötletekkel igyekszünk színesíteni. Ilyen lenne a Jam Session is. Itt két sikeres vállalkozó vesz részt, akiknek ugyanazokra a témákra, helyzetekre kell megoldási lehetőségeket, tapasztalatokkal reagálniuk. A témák a megváltozott helyzetekre lesznek kihegyezve, így például a technológiai változásra, munkaerő kérdésre, a válságkommunikációra, vagy éppen az agresszív versenytárs belépésére.
Akik válaszolnak 
Károlyi László, a Legrand Zrt. vezérigazgatója, az Üzleti évszakok c. könyv írója valamint 2015 Példaképe, a LogMeIn-ből indult Sméja Miklós, a Research Institute Hungary Kft. ügyvezetője.

 

Az alkalmazkodás fontosságáról, és a vállalkozás életében bekövetkező változásokról fogunk sikeres helyi női vállalkozókat kérdezni egy kerekasztal beszélgetés formájában. A hölgyeket Karacs Rita, az Együttműködéssel a Gyermekekért Alapítvány elnöke fogja kifaggatni a témában. A beszélgetőtársak Füle-Barta Enikő (Sugar&Candy), Radnóti-Márton Beatrix (EuropeFace Ügynökség), és Ződi-Sipos Mária (CreatIT Solutions).

 

A részletes program EZEN A LINKEN olvasható.

 

Kísérőprogramként versenyre hívjuk a megye vendéglátó vállalkozásait is, hiszen ebben az évben először rendezzük meg a Vállalkozók szendvicse elnevezésű versenyt, ahol a szakmai díja mellett a közönség díjat is elnyerhetnek az indulók. Ez utóbbiról az esemény résztvevői maguk szavazhatnak majd, no persze csak azután, hogy megkóstolták a finomságokat.

 

Részvételi díj: 5.490 Ft/fő + áfa

Délmagyarország R2 Partnereknek kedvezményesen:      4.325 Ft/fő + áfa
Kamarai tagoknak kedvezményesen:                                 3.990 Ft/fő + áfa

 

Amennyiben csak a rendezvény utolsó programpontján, a JAM Session vállalkozói panelbeszélgetésen vesz részt (14:30-16:00), akkor díjmentességet biztosítunk. Az előzetes regisztráció ebben az esetben is szükséges!


Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti!

 

 

 

 

 


 

Helyszín: CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)
Időpont: 2017. 10. 18. 10:00 - 2017. 10. 18. 16:00
Kapcsolódó anyagok: