i3 klub – őszi kamarai piactér


ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL

Az üzleti rapid randi folytatódik

Az i3 klub 2018. májusában tartotta az első ipari piactér rendezvényét, ahol az egyéni vállalkozók, kisvállalkozások, sőt a nagy cégek is lehetőséget kaptak, hogy bemutassák termékeit, szolgáltatásaikat vagy ismertessék beszállítói igényüket, aktuális keresletüket. A résztvevők jelezték, hogy szívesen jönnének felkészültebben egy hasonló rendezvényre, ezért kerül megrendezésre második alkalommal a korábbi tematika szerint a szeptemberi klub keretében, az "Őszi piactér".

Időpont: 2018. szeptember 28. (péntek) 10 óra
Helyszín: CSMKIK, Szeged, Párizsi krt. 8-12. Rainer Ferenc terem

Lehetőség van egy rövid 3 perces bemutatkozásra ( PPT nem lehetséges! ), minden regisztrált résztvevő számára, ezt követően pedig rapid randi formában minden résztvevő külön-külön beszélgetésben részletesebben tudja egyeztetni az igényeket.

Ha részt vett az első rendezvényünkön, akkor visszavárjuk, ha volt lehetősége előző klubfoglalkozásunkon jelen lenni, de van szabad kapacitása, terméke, amit szívesen bemutatna, várjuk szeretettel.

Várjuk, ha csak megfigyelőként érdeklődik és üzleti kapcsolatait kívánja bővíteni a megyei vállalkozásokkal.

Moderátor: Kaszás Anikó klubvezető

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ahol az együttműködési lehetőségek rovatban kérjük feltüntetni,  konkrét igényeket azaz keres vagy kínál terméket, szolgáltatást, esetleg mindkettőt.

Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével teheti meg.

Térkép betöltése...


2018-09-07T11:00:59+00:00