Digitalizált jövő a Legrand intelligens termékeivel

Egyéb

A Legrand Zrt. volt a XII. Nemzetközi Építésügyi Konferencia főtámogatója. Az alábbiakban a cég PR cikkét olvashatják. 

A Legrand Zrt. a hagyományos kapcsolók gyártásától elindulva ma már komplett rendszerek, IoT eszközök és okos otthonok kivitelezésén keresztül jó példája a megújulásnak. A Legrand jelmondata: hagyomány és innováció, melyet a magyar tudás és munkaerő egyesít.
A Legrand Zrt. számára felelősség, hogy mindig olyan terméke kerüljön a hazai és nemzetközi piacokra, melyek a legmagasabb minőséget és biztonságot adják vásárlói számára. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már szinte nincs olyan család, vagy vállalkozás hazánkban, aki élete során ne találkozott volna valamelyik termékünkkel. Számunkra fontos a Legrand név mögötti bizalom megtartása, ezen dolgozunk 100 éve Magyarországon.
A Legrand tervez, gyárt és értékesít villamosszerelési anyagokat, székhelye Szentesen, belföldi értékesítési központja Budapesten található. Kontakta, Kontavill, majd az 1992 évi sikeres privatizációt követően a Legrand Csoport tagjaként folytatja munkáját. A multinacionális vállalat, a Legrand Csoport a klasszikus villanyszerelési és kisfeszültségű villamosszerelési termékek piacán vezető helyen áll a világban, de számtalan új üzleti szegmensben –szünetmentes áramforrások, energiaelosztás, kábelmenedzsment, IT rendszerek és intelligens otthonok- is vezető szerepet tölt be. Árbevételünk jelentős része exportértékesítésből származik, termékkínálatunkat 35.000 különféle, évi 20 millió darab eladott termék alkotja.
Az egyedi és társadalmi hasznosság, a hosszútávon fenntartható fejlődés, innováció és minőség a legfontosabb vezérszavak számunkra a termékeink teljes életciklusában. Mi a Legrandnál ezt úgy nevezzük, hogy a szakmai ismereteken felül a vállalat „lelke” is beépítésre kerül a termékekbe. Az utóbbi évek számos új és megújult termékcsaládot hoztak partnereink számára.

A Legrand termékeiben mindig megjelenik a kor igényeit meghaladó innováció. Termékei sorra nyernek díjakat, menedzsmentje vezetési elismeréseket kap, a Legrand pedig mint munkáltató számos CSR díj birtokosa is.

Innovatív technológia, megbízhatóság és stílus, amit a Legrand kínál vásárlóinak. A Legrand célja, hogy megújítsa és népszerűsítse az okos megoldásokat, ezért a kor technológiai igényeit meghaladó módon folyamatosan fejleszti termékeit. A Legrand alapelvei között van a magas minőség iránti elkötelezettség, a kreativitás és a vásárlóink részére a minőségtudatos iránymutatás egyaránt.

A Legrand a termékein keresztül mutatja meg nekünk, hogy valóban létezik kényelmes és biztonságos okos otthon, ráadásul elérhető áron. Aki Legrand okos terméket vásárolt és használ, már tudja: neki is lehet csúcsmodell okos villamossági terméke és rendszere, megfizethető áron.

Tudjon meg Ön is többet a Legrand termékekről a www.legrand.hu oldalon.

2019-07-08T15:58:45+00:00