9. Be Smart startup verseny – pályázati felhívás

EEN, Egyéb, Pályázat

Immáron 9. alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.

A most meghirdetett versenyen kiválasztott startupok részt vehetnek
– a dublini Futurscope-on, a tech világ egyik legdinamikusabban növekvő fórumán, 2019. március 28-án,
– bekerülhetnek a Rheinland Pitch on Danube április 3-i magyarországi elődöntőjébe, amelynek győztese egyenes ágon bejut Németország legnagyobb startup versenyének düsseldorfi döntőjébe.
– A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma meghirdeti, a speciálisan szlovák és magyar startupok részére szervezett, Be Smart versenyt. A nyertes kiállítói lehetőséget kap a 2019. április 4-én a Bálnában megrendezésre kerülő Budapest Startup Fórumon, amely a think.BDPST kísérő rendezvénye, valamint kiállíthat és részt vehet versenyzőként a nemzetközi think.BDPST Start-up Expon.
– A portugál piac iránt érdeklődők 2019. május 21-23. között a lisszaboni Smart Cities Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A BVK Be Smart versenyére bármilyen területen tevékenykedő startupok jelentkezhetnek, témamegkötés nélkül, kivéve a lisszaboni Smart Cities Summit kiállítást, ahol a tágan értelmezett smart city témakörben várják az innovatív megoldásokat.

A versenyen való részvétel feltételei és jelentkezési határidők
A szervező partnerek olyan startupok jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.
A kiválasztás két fordulóban zajlik.

Jelentkezési határidők
1. forduló:
Írásbeli pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 28. (hétfő) 12:00
Kérjük, az űrlap kitöltésével együtt egy angol nyelvű one-pagert és céges logót is küldjenek a lazok.andras@bvk.hu címre.
2. forduló:
A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A nyerteseket a verseny után írásban értesítjük. A 2. forduló tervezett időpontja: 2019. február 5. (kedd).

Bővebb információk a tájékoztatóban olvashatók.

 

2019-01-14T14:59:37+00:00