MESTERKÉPZÉS

Ismét támogatott mesterképzéseket hirdet a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és egzisztenciális életpálya modell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. A támogatási szerződés korlátozott számban lehetőséget teremt arra, hogy a duális képzésbe bekapcsolódó cégek munkavállalói támogatást kapjanak mesterképzés és vizsga teljesítésére.

Kamaránk várja a jelentkezéseket azon szakmákra is, melyekre rendeletben írták elő a mestervizsga meglétét.

 

A hatályos mestervizsga követelményeket az MKIK honlapján érheti el:

https://mkik.hu/mestervizsga-dokumentumok-es-kovetelmenyek

 

A támogatás önrész vállalása mellett nyerhető el, melynek összege az idei évben bruttó 84.000 Ft.

A mestervizsgára felkészítő képzés időtartama 180 óra (a turizmus-vendéglátás ágazat esetében 250 óra), amely a szakmai órák mellett 30 óra vállalkozásvezetési és 40 óra pedagógiai ismereteket is magába foglal.

 

A képzés elindulásának várható időpontja: 2021. május

 

Jelentkezési határidő: 2021. 03. 31.

 

A támogatott helyek korlátozottsága miatt, a következő szempontok alapján rangsorolunk:

 

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keresse munkatársunkat!

 

Kiss Éva: 62/554-263, 30/455-1436

E-mail: felnottkepzes@csmkik.hu

 

 

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001775, Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

 

A projekt az Innovációs Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma: NFA-KA-ITM-9/2020/TK/05.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy adatait a mesterképzéshez kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Mesterképzéshez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.