A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes és önköltséges jelentkezéssel Kamarai Gyakorlati Oktatói Készségfejlesztő továbbképzést is szervez  azoknak a gyakorlati oktatóknak, akik már a korábbi években megszerezték oktatói tanúsítványukat vagy mesterlevelüket.

A képzés célja, hogy a duális képzésben részt vevő tanulókkal foglalkozó, kamarai gyakorlati oktatói vizsgával vagy mestervizsgával rendelkező oktatóknak továbbfejlődési lehetőséget biztosítson az ön- és társismeret, az együttműködés, a kommunikáció, a sztereotípiák leküzdése, a konfliktuskezelés és a Z generáció teljesítménymotivációs módszereinek megismerése területén.

A továbbképzés 16 órás (két napos) tréning, amelynek elméleti tananyagrésze a tréningbe beépítésre került, és 12 fős csoportokban kerül megvalósításra. A képzés nagymértékben támogatott, a jelentkezőknek bruttó 5.000 Ft önrészt kell befizetnie a képzést szervező területi kamaránál. A képzés nem zárul vizsgával.

A tréning megfelelő számú jelentkező esetén tud megvalósulni. Az aktuális időpontokról kérjük érdeklődjön kamaránknál.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

A projekt az Innovációs Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Gazdaság-újraindítási Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma: GFA-KA-ITM-12/2021/TK/05.

Bővebb információ:

Dankó Viktória: 62/549-394, 30/455-1494; felnottkepzes@cskik.hu