A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara következő Ipari Klub ülésén a beszállítóvá válás kérdéskörét tűzi napirendre 2014. december 1-én 14 órakor. Tovább folytatva az innovációs témakört vendégünk lesz a Szegedi Tudományegyetem újonnan kinevezett kutatás-fejlesztési és innovációs igazgatója.

beszallito

Program:

  • Nagy Mihály a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft ügyvezetője tájékoztatja az érdeklődőket beszállító fejlesztés témakörben. Hogyan tud megfelelni egy kis vállalkozás egy multinacionális cég elvárásainak, milyen területekre kell különösen figyelnie, van-e lehetősége egy megyei vállalkozásnak a makói vagy más telephelyre beszállítania a ContiTech-hez.
  • Pitó Enikő kutatás-fejlesztési és innovációs igazgató, az SZTE kutatás-fejlesztési és innovációs igazgatóságának kibővített feladatai az innováció és a H2020 vonatkozásában címmel nyújt információt.
  • A fentiekhez kapcsolódva az Unicredit Bank megmutatja, hogy milyen termékekkel tudja segíteni kifejezetten a KKV szektort.  Beszállító programok és beruházások finanszírozás címmel Zanócz László a szegedi UniCredit Bank területi igazgatója tart előadást.

Az előadások után kötetlen formában lehet megbeszélni a hallottakat és tapasztalatokat egy kávé és szendvics mellett.

Időpont: 2014. december 1. 14 óra

Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) I. emeleti Lednitzky terem

Szeretettel várjuk rendezvényünkre tagjainkat és hátralékkal nem rendelkező regisztrált vállakozásokat. Továbbá várjuk a bemutatkozási lehetőséggel élni kívánó cégek jelzéseit.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A jelentkezési határidő lejárt!

Időpont: 2014. 12. 01. 14:00

Jelentkezés határideje: 2014. 12. 01. 12:00