A CSMKIK Ipari és Innovációs Klub soron következő ülésének 2015. május 18-án 14 órakor a SZTE Mérnöki Kara ad otthont. Téma: Hogyan tudjuk összehangolni az önkormányzati fejlesztéseket, az egyetemi kutatásokkal valamint a vállalkozók bekapcsolódását ebbe a folyamatba.

Helyszín: Szegedi Tudományegytem Mérnöki Kar, 6725 Szeged Moszkvai krt. 9. (parkolási lehetőség mélygarázsban vagy a körúton)

Időpont: 2015. május 18. 14 óra

osszefogas

A Klubnapra várjuk azon vállalkozásokat, akik már együttműködnek vagy együtt szeretnének működni az egyetemmel, van közös projekt elképzelésük, és azt be is mutatnák. Várjuk továbbá azon cégek részvételét is, akik még csak a lehetőségét fontolgatják a közös munkának.

Az egyetem részéről számítunk azok területek, kutatócsoportok képviselőinek bemutatkozására, melyek lehetőséget látnak közös fejlesztési projektekben történő részvételre a megyei vállalkozásokkal.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata ismerteti, hogy milyen fejlesztések várhatóak a következő fejlesztési ciklusban és ehhez milyenvállalkozói és egyetemi partnerek bevonását tervezi.

A rendezvény házigazdája és moderátora Kaszás Anikó CSMKIK Ipari osztály elnöke , MKIK Innovációs kollégium tagja.

Előadók:

  • Dr. Szeri István tiszteletbeli elnök Csonngrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
  • Nagy Sándor alpolgármester, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatat
  • Pitó Enikő kutatás-fejlesztési és innovációs igazgató, Szegedi Tudományegyetem
  • Dr. Bíró István egyetemi docens, Szegedi Tudományegyetem Műszaki Intézet

Kérjük a vállalkozásokat és kutatókat, hogy egy rövid bemutatkozással, néhány mondatos projektleírással jelezzék bemutatkozási szándékukat május 14-ig a következő levelezési címre: szilagyi.katalin@csmkik.hu

A jelentkezési határidő lejárt!

Időpont: 2015. 05. 18. 14:00 – 2015. 05. 18. 17:00

Jelentkezés határideje: 2015. 05. 18. 11:00