A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a következő Ipari Klub ülését a “Humán innováció” témáját tűzi napirendre 2015. március 9-én 14 órakor az Enterprise Europe Network dél-alföldi irodájával közös szervezésben. Tovább folytatva ezzel az innovációs témakört, ahol az új generációk, innovatív foglalkoztatásához próbálunk gyakorlati segítséget nyújtani a vállalkozásoknak.

A 2015. február 23-i Ipari Tagozat beszámoló ülés résztvevői döntöttek arról, hogy a Klub elnevezése módosul, így a jövőben Ipari és Innovációs Klub-ként működik tovább.

human_innovacio

Előző klub üléseken foglalkoztunk EU-s pályázatokkal, beszállítóvá válás nehézségeivel, a mostani témáink pedig a cég működésének optimalizálásában és a megfelelő munkaerő alkalmazásában szeretne segíteni.

Válaszokat keresünk közösen arra: Hogyan lehet egy cég működését hatékonyabbá tenni, lehet-e szót érteni az új nemzedékkel mint munkavállalóval, mit kell tenni ahhoz hogy hatékonyan alkalmazzuk őket, ők mit várnak el a munkáltatótól.

Program

  • Elguruló forinttal elszalasztott vagyon! “Hogyan legyek jobb, mint a versenytársam” – Kozmáné Kis Gabriella, Quantis kiemelt pénzügyi tanácsadója
  • Innovatív foglalkoztatási formák és az új generáció – Dr. Nagy Terézia szociológus
  • Saját tapasztalat megosztása a pályakezdő diplomások és szakmunkások foglalkoztatásáról – Kaszás Anikó ügyvezető, Transcommers Kft.
  • Mit várnak el a fiatalok az első munkahelytől – Dr. Kürtösi Zsófia, SZTE

A megjelenés ingyenes de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezési határidő lejárt!

Időpont: 2015. 03. 09. 14:00 – 2015. 03. 09. 17:00