Kamaránk partnerként vesz részt a FLOURISH projektben, melynek fő célja segíteni a vállalkozáson belüli szervezeti innovációs folyamatokat. A két évig futó projektet 5 európai országból származó 6 partnerszervezet valósítja meg 2018 októbere és 2020 szeptembere között.

 

A projekt célcsoportja a KKV-k vezetői, menedzserei, innovációs és HR munkatársak és a témában érdekelt képző intézmények. A FLOURISH projekt keretén belül a KKVk szervezetfejlesztési innovációs coach-okat képezhetnek ki saját alkalmazotti körből, akik segíteni tudják a képzés elvégzését követően a szervezeten belüli innovációs folyamatokat, melynek eredményeképp gyakoribbá és erősebbé válik a munkavállalók részvétele az innovációs folyamatokban, ami egyúttal erősíti a munkavállalók vállalkozás iránti elköteleződését is.

 

A coach képzés egy holisztikus innovációs coaching módszertanra épül, mely egyéni, csoportos és szervezeti szinteken valósul meg.

 

A projekt fő termékei maga az innovációs coach képzés, a szabadon hozzáférhető oktatóanyagok és eszközök, melyeket a vállalkozások és képző intézmények teljesen térítésmentesen fognak tudni használni.

 

TANULJON VELÜNK ÉS LEGYEN INNOVATÍVABB VÁLLALKOZÁSA, SZERVEZETE!

 

eu_flag-erasmus

A projekt team:

group_photo