WorldSkills Hungary Program - asztalos versenyfelhívás

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a szakmai támogatókkal együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék magukat a WorldSkills Hungary nemzeti válogatón asztalos versenyszámban a WorldSkills Lyon 2024 világbajnokságra (jelentkezési határidő: 2023. március 16.).

Idén újra meghirdették a Skills Junior nemzeti tehetséggondozó versenyt asztalos versenyszámban, melynek döntője a Szakma Sztár Fesztiválon kerül megrendezésre (jelentkezési határidő: 2023. március 16.).

A Tooltechnic System Kft., a H-Didakt Kft., a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat BÚTORASZTALOS és ÉPÜLETASZTALOS versenyszámban a WorldSkills Lyon 2024 világversenyen.

A versenyre várjuk azon fiatalok jelentkezését, akik:

  • 2002. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték,
  • vállalják a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, és a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított gyakorlati helyeken,
  • vállalják a WorldSkills Lyon 2024 versenyen való részvételt.

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt ipari robotika versenyszámban (jelentkezési határidő: 2023. március 7.), valamint továbbra is várják a jelentkezőket szépségápolómechatronika és ipar 4.0 versenyszámokban.

Jelentkezni a WorldSkills Hungary honlapon, a következő linken lehet: https://worldskillshungary.hu/jelentkezes

További információ elérhető: