Vissza a pályára - online európai állásbörze

Október 8-án Európai Online állásbörzét szervez az EURES Magyarország  VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap címmel. Állásbörze célja, hogy a magyarországi cégeknek és az álláskeresőknek is segítséget nyújtsanak.

Az online állásbörze nem a megszokott hagyományos kiállítói standokkal, hanem az Európai Online Állásbörze weboldalon keresztül várja a látogatóit és teremt kapcsolatfelvételi lehetőséget álláskeresők és munkaadó cégek között.

Mivel az őszi időszakban bizonytalan lehet a fizikai kontakttal és csoportos megjelenéssel járó állásbörzék szervezése, ezért ez az online esemény akkor is biztos megoldást jelent a munkaerő közvetítésére és toborzására, ha egyébként az egészségügyi veszélyhelyzet függvényében nem tarthatók meg nagy létszámú csoportos rendezvények.

KIKNEK SZÓL?

  •     hazai álláskeresőknek,
  •     fiatal pályakezdőknek,
  •     több év tapasztalattal rendelkező munkavállalóknak (nyelvtudással vagy nyelvtudás nélkül),
  •     külföldről hazatérni készülő magyar munkavállalóknak.

Munkáltatók jelentkezését bármely szektorból szívesen fogadják a szervezők.

Elsődleges cél idén az, hogy lehetőséget biztosítsanak azoknak a megyei munkáltatóknak, akiknek szabad meghirdethető pozíciói vannak, és ehhez megfelelő profillal rendelkező álláskeresőket vonjunk be belföldről, vagy akár az uniós országokból is, és minél több hazai és külföldről hazatérést tervező álláskereső kapjon a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálaton keresztül megbízható segítséget.

Online toborzási eseményükkel a magyar és az EU/EGT polgárokat kívánják összekapcsolni olyan magyar vállalatokkal, amelyek képzett munkatársakat és motivált tehetségeket keresnek.

A rendezvényre várják álláskeresőként új munkahelyét, munkaadóként új munkavállalóját kereső potenciális jelölteket, amely eseményre 2020. szeptember 30-ig lehet regisztrálni.
A részvétel minden kiállító és látogató számára teljesen díjmentes.

Időpont: 2020. október 8. 10:00-16:00
Helyszín: online

Bővebb információk:
http://www.csmkh.hu/hu/hirek-mind/vissza-a-palyara-magyar-allas-nap

Az esemény oldala és regisztráció elérhető:
https://www.europeanjobdays.eu/hu/events/vissza-pályára-magyar-állás-nap

Az EURES Magyarország weboldalán részletes tájékoztató:
https://eures.munka.hu/Lapok/eures_aktualis/eures_aktualis_ujkarrier.aspx

Kiállítóként regisztrálna?
Regisztráljon díjmentesen 2020. szeptember 30-ig, válassza ki a „BACK ON TRACK Hungarian Job Day” eseményt és töltse fel céges bemutatkozását, álláshirdetéseit a www.europeanjobdays.eu honlapra!
facebook.com/EURESHungary
Facebook esemény: VISSZA A PÁLYÁRA Magyar Állás Nap