Válság esetén is stabil pénzügyi alapok

35. összejövetelét tartotta novemberben az i3 klub, amely 2014-ben alakult, akkor Ipari klubként. Vendégünk volt az iLex által üzemeltetett Kármán Tódor Innovációs Piactér és Ügynökség, mely egy kkv-kból, nagyvállalatokból, egyetemi kutatóhelyekből álló, alulról szerveződő közösség. Egy startup vállalkozás ugyanúgy találhat náluk potenciális partnereket és lehetőségeket, mint egy megújulást kereső, vagy éppen finanszírozási lehetőségeket kereső vállalkozás.
Az innovációs piactér tagozatainak – jogi, pénzügyi, HR-, ipari, mezőgazdasági, marketing, dizájn, informatikai, generáció váltó-startup – köszönhetően, a vállalkozások sikeres működtetéséhez is segítséget nyújt, és a termékek piacra helyezésében, vagy éppen befektető keresésében is támogatja a tagjait, éves tagdíj ellenében. Így azok a vállalkozások is hasznos információhoz juthatnak, akiknek nem az innováció az erősségük, de a túléléshez most az innovatív megoldásokat keresik. Az eseményen lehetőség volt kérdezni a tagozatvezetőktől, akik pár percben bemutatták a hozzájuk tartozó területek szolgáltatásait.
Amennyiben hasonló kérdésekkel, megoldásra váró problémákkal szembesül, keressen bennünket az eenszeged@ csmkik.hu címen.