Vállalkozói fórum és Üzleti est volt Makón

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) Makó Térségi Szervezete és a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége (MMVSZ) 2022. december 16-án tartotta közös Vállalkozói Fórumát és Üzleti Estjét a makói Korona Étteremben.

A rendezvény megnyitóján dr. Kőkuti Attila, kamaránk elnöke, Gergely Gábor, a CSMKIK Makó térségi szervezetének elnöke, valamint Molnár Viktor, az MMVSZ elnökségi tagja köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően adták át a CSMKIK Makó Térségéért elismerő oklevelet, melyet Szabó Sándor egyéni vállalkozó, a makói Autós Csárda tulajdonosa vehetett át feleségével, Szabó Sándornéval közösen. 1986-ban alkalmazottként kezdtek el dolgozni az akkor megnyitott Autós Csárdában. A rendszerváltás előtt felajánlották számukra megvételre az egységet, mellyel élt is a család. A’la Carte étterem, menü és rendezvények kiszolgálása a mai napig a fő tevékenységük.

A díjátadót követően energetikai innovációs lehetőségekről hallhattak a jelenlévők előadást Szügyi György és Fritz Péter energetikai szakértőktől, az Archenerg Klaszter képviseletében, majd a kamaránál elérhető finanszírozási lehetőségekről tartott rövid tájékoztatót Horváth-Triznyai Ágnes, a CSMKIK munkatársa.

A szakmai programot követően kapcsolatépítő programmal várták a térség és megye vállalkozásait, ahol a Vylyan Pincészet repertoárjával borkóstoló, majd vacsora és zene kíséretében találkozhattak a helyi üzleti élet szereplői.

Galéria