Üzleti workshopok Szegeden, vállalkozóknak és leendő vállalkozóknak

Üzleti workshopok Szegeden, melyek segítenek a következő szintre eljutni, vagy éppen a kezdetektől felépíteni a résztvevők vállalkozását: ez lesz az INPUT Next! Üzleti workshop sorozat Szegeden, melyet a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program szervez. A sorozat első alkalma február 8-án kerül megszervezésre.

Tanuld meg, hogyan lehet sikeres vállalkozásod

Az INPUT Next! egy 5 alkalmas, egyenként 4 órás, gyakorlati workshopokból álló képzéssorozat, amely kezdő cégvezetőknek és friss, naprakész tudásra vágyó vállalkozóknak segít fejlődni üzleti, marketing, értékesítés és árazás témakörökben. A résztvevők mély, gyakorlati tudásra tehetnek szert a piacralépési stratégiák, online marketing, márkaépítés, üzleti modellek és értékesítés terén, így a képzések elvégeztével pontosan tudni fogják, hogy mit- és hogyan kell tenniük annak érdekében, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni. 

A cégvezetőkön és leendő cégvezetőkön túl a képzéseket azoknak a vezetőknek is ajánljuk, akik számlára fontos a tulajdonosi szemlélet és a vállalkozói attitűd a mindennapok során. 

A képzéssorozat szervezői a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program, a workshopok trénere Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakértő, a Simplegrow vezető tanácsadója.

Helybe hozzuk a tudást

A workshopok elsődleges célja a tudásmegosztás, a vállalkozók naprakész tudással való felvértezése és a helyi üzleti vállalkozói közösség aktivizálása. Nem titkolt célunk elérni, hogy nívós üzleti képzések ne kizárólag Budapesten vagy online kerüljenek megszervezésre, hanem helyi partnerek bevonásával, személyes formában, bármely megyeszékhelyen is elérhetőek legyenek.

 

Az első képzés témája: Üzleti alapok és vállalkozásindítás

Milyen a jó üzleti ötlet?

Hogyan tudd meg, hogy vevő lesz-e a piac a termékedre?

Hogyan érd el a célpiacod?

 

A képzés időpontja: 2022.02.08. 15:00 - 19:00

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

 

Regisztrálni az INPUT Program weboldalán lehetséges: ITT