Hírek - Tudástár

Kamaránk üzleti lapjában, a Kamarai Futárban HR Vezetői Klubunk tagjait kérdeztük arról, hogy melyek voltak a legfontosabb tapasztalatok a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben. Emellett arról is beszéltek nekünk, hogy milyen válaszokat adtak a kihívásokra. A következőkben Knezevics Viktor, a Szegeden is szolgáltatókö [...]

2020.07.24.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara digitális kiadványának legfrissebb száma a vállalkozások hiteles tájékoztatását segíti, valamint támogatja a válság utáni újraindulást segítő intézkedések hatékony vállakozói felhasználását. A KKV Restart csomagban elérhető egy gazdaságvédelmi jogszabálytár, valamint egy összefo [...]

2020.07.22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara két új digitális kiadványt állított össze, melynek célja a vállalkozások hiteles tájékoztatása és válság utáni újra indulást segítő intézkedéseinek támogatása. Elérhető egy gazdaságvédelmi jogszabálytár, valamint egy összefoglaló a kormányzati intézkedésekről, a vállalkozás [...]

2020.06.09.

A teljes kamarai hálózat kiemelten támogatja a koronavírus járvány gazdasági hatásainak enyhítését. Az MKIK kiadványa hiteles és közérthető formában foglalja össze a legfontosabb információkat és az eddig bevezetett intézkedéseket.

2020.04.24.

A fiatal vállalkozások innovációinak piacosításához szükséges gyakorlati útmutató: a tananyag felhasználásától a jó-gyakorlatokig.

2020.03.12.

Az innovatív termékek és szolgáltatások sikeres piacra jutását segíti az InnCommerce projektünk keretében elsajátítható képzés.

2020.03.11.

A vállalkozások szervezeti problémáira jelent hatékony megoldást a FLOURISH szervezeti innovációs coach képzés.

2020.03.10.

Turisztikai mikro-és kisvállalkozásokat segítik az elkészült interaktív eszközök, amelyekkel növelhetik fenntarthatósági teljesítményüket és sikeresebben tudnak együttműködni.

2020.03.10.

Az IKT szektor számára kifejlesztett eszköztár, amelynek segítségével hatékonyabb választ adhatnak a piac folyamatos változásaira.

2020.03.10.