Észak-olaszországi kiállítások - élelmiszer, bor, kozmetika

Kozmetikai vásárra, élelmiszeripari szakkiállításokra és borászati expóra is várják az érdeklődő vállalkozásokat Észak-Olaszországban az idei év első félévében.

A lehetőségekről az alábbiakban részletes információkat találnak.

A Cosmoprof a világ egyik legjelentősebb nemzetközi kozmetikai ágazati vására Bolognában, ahol a kozmetikai, szépségipari, vegyipari, személyes higiénia, illetve az ezekhez kapcsolódó csomagolóipari ágazat legjelentősebb szereplői képviseltetik magukat.
A 2022. évi kiállításra több mint 140 országból érkeztek látogatók, akik 70 ország több mint 2.700 kiállítója által bemutatott újdonságokat és innovációkat fedezték fel.

2023. március 16-20
Helyszín: Bologna

Részletek és regisztrációs lehetőség

Nemzetközi élelmiszeripari kiállítás Pármában, az olasz agrár-élelmiszeripari szektor referencia rendezvénye. A kiállítás fókuszában a feldolgozott élelmiszeripari termékek állnak, amely minden alkalommal több mint 3.000 kiállítót és mintegy 82 ezer látogatót vonz.
A jellemzően olasz kiállítók mellett a külföldi kiállítók jellemzően Spanyolországból, Ausztriából, Németországból érkeznek.

2023. március 29-30 Párma
Helyszín: Fiere di Parma, Viale Delle Esposizioni, 393a, 43126 Parma PR

Részletek és regisztrációs lehetőség

 

A veronai Vinitaly borászati szakkiállítás a világ egyik legnagyobb borászati témájú expója. A több mint 50 éves múltra visszatekintő világméretű borászati kiállításon, az olasz borok mellett egyre jelentősebb szerepet jut a külföldi kiállítóknak. Az elmúlt két évben a COVID vészhelyzet miatt a kiállítás elmaradt, így az idei rendezvénnyel kapcsolatban a szakma elvárása igen magas volt. A 2022-es kiállításon 41 országból összesen 4.500 kiállító borászat vett részt, ami nem marad el a 2019-es, covid előtti utolsó Vinitaly számaitól. Külföldi kiállítók között jelen volt Franciaország, Brazília, Szlovénia, Argentína, Spanyolország, Szerbia, Macedónia, Libanon és Dél-Afrika.

2023. április 2-5 Verona
Helyszín: Fiere di Verona

Részletek és regisztrációs lehetőség

 

Kétévente megrendezésre kerülő Tuttofood Milano Európa egyik legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállítása, a frankfurti Anuga élelmiszeripari kiállítás versenytársa. A Tuttofood egy olyan nemzetközi food and beverage business rendezvény, mely elkülönítve koncentrál az élelmiszeripar Magyarország számára is kiemelten kezelendő szegmenseire, mint az édesipar, üdítőipar, húsipar, tejipari termékek, zöldségek-gyümölcsök, gabona alapú termékek, vagy az étrend kiegészítők szegmense.

2023. május 8-11.
Helyszín: Milánó, Rho

Részletek és regisztrációs lehetőség