Szabados Ágnes a Női Vezetői Klubban

Van időnk egymásra! címmel szervezi hagyományos jótékonysági programját december 8-án a kamara Női Vezetői Klubja. A vendég ezúttal Szabados Ágnes műsorvezető, a Nincs időm olvasni kihívás alapítója és a Libertine Könyvesbolt tulajdonosa lesz, akivel olvasásról, brand- és közösségépítésről beszélgetünk 16 órától. Szabados Ágnes a közelmúltban nyitotta meg a budapesti után Szegeden is könyvesboltját, ahol a saját kiadója könyveit, valamint az általa válogatott olvasmányokat kínálja közönsége számára.
A Nincs időm olvasni kihívás Facebook csoportja 50 ezres tagsága minden hónapban más izgalmas témában olvas el egy-egy könyvet közösen. Az eseményt könyv- és kézművesvásár kíséri, ahová már 15 órától várjuk a közönséget.
Az idei karitatív akcióban a szegedi védőnői szolgálat közreműködésével 10 hátrányos helyzetű családhoz juttatjuk el – még karácsony előtt – a csomagjainkat, amibe tartós élelmiszert, háztartási termékeket, ruhaneműt és játékokat gyűjtünk. A családok igényei alapján összeállított lista, és a jelentkezési felület kamaránk honlapján az eseménynél elérhető.
A program ingyenes, azt kérjük a résztvevőktől, hogy a találkozóra érkezve lehetőségeikhez mérten támogassák a jótékonysági tevékenységet. Kérdés esetén keressenek minket a noiklub@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.
Fotó: szabadosagnes.hu