Rászoruló családoknak segített a Női Klub

Az idei évet is jótékonysággal zárta a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Női Vezetői Klub. Ezúttal rászoruló családoknak gyűjtöttünk felajánlásokat, amik a szegedi Család- és Gyermekjóléti Központ közreműködésével érnek célba.


A Női Vezetői Klub minden év végén szervez karitatív akciót, amivel elsősorban gyerekekkel foglalkozó szervezetek támogatunk. A mostani kezdeményezéshez kapcsolódóan online eseményt is szerveztünk, ahol Dr. Füredi Júlia szervezetpszichológussal, vállalatikultúra-szakértővel Elég! – Kiégtem. Most hogyan tovább? című könyve apropóján beszélgetett a klubvezető Novákné Halász Anna. A nehéz téma ellenére jó hangulatú programon, a csatlakozó vállalkozók megoldásokat, módszereket is hallhattak a szakembertől.

A klubtagok és a kamarai dolgozók egyebek mellett játékokat, könyveket, gyerekruhákat és édességet gyűjtöttek, amit a szegedi Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai vettek át, és juttatják el a családokhoz. Bízunk benne, hogy egy-egy aprósággal, még karácsony előtt mosolyt tudunk csalni az arcokra.