Élelmiszeripar, borgasztronómia, turizmus, egészségügy

Videókonferencia keretei között ismerhetik meg az érdeklődők a Marco Polo G.E.I.E. Európai Csoportjának tevékenységét. 

A csoport magyar és olasz szervezetek, cégek és intézmények együttműködését koordinálja azzal a céllal, hogy az élelmiszeripar, a borgasztronómia, a turizmus és az egészségügy területi fejlesztését segítse elő.

Bővebb információ a szervezet honlapján EZEN A LINKEN olvasható.

Jelenlegi projektjük célja a megye jellegzetes alapanyagainak, termékeinek népszerűsítése új, egészséges, innovatív ételek kitalálásán keresztül, felhasználva az olasz innovatív technológiákat.

Minden olyan érdeklődőt várnak az online, tolmácsolt konferencián, akik a fent említett szektorokban szeretnék a tevékenységüket jövedelmezőbbé és értékesebbé tenni, valamint azokhoz is, akik nyitottak arra, hogy megismerjék és alkalmazzák tevékenységükben más nemzetek tapasztalatait.

Időpont: 2020. szeptember 22. 9.30

A videókonferenciára a következő linken keresztül lesz elérhető:

https://us02web.zoom.us/j/86760653493

azonosító: 867 6065 3493

Bővebb információ az alábbiakban olvasható:

Szerző: CSMKIK
2020.09.17.