Nemzetközi kiállítások, rendezvények - Románia

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata szíves figyelmébe ajánlja a következő időszak nemzetközi eseményeit, kiállításait, amelyeken bemutatkozhat és új üzleti partnereket találhat cégének.

Agromalim & Smart Pack Expo
Élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai nemzetközi szakkiállítás
Tematikájában a térség, egyben Románia egyik legrangosabb szakkiállítása, amely az Arad Expo-Centerben 2021. szeptember 2-5 közötti időszakban kerül megrendezésre. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest. www.ced.hu).

Őszi Vásár-rendezvénysorozat
Általános nemzetközi kiállítás és vásár, amelyet továbbra is a térség legrangosabb gazdasági eseményeként tartanak számon A Székelyudvarhelyi rendezvénysorozat 2021. szeptember 16-19 között lesz megszervezve. Kiállítás szervező székelyudvarhelyi Koope Kft. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest. www.ced.hu).

GastroPan Expo
Pék-cukrász- gasztronómia nemzetközi kiállítás és vásár, amely az ágazat legrangosabb eseménye. A szakkiállítás 2021. szeptember 21-23 közötti időszakban kerül megrendezésre az Expo Arad Kiállítási Központban. (Kiállítás szervező: Boro-Info Kft és a Pan Gastro Egyesület, www.gastropan.ro; A kiállítás megtekintése ingyenes de regisztrációhoz kötött a www.gastropan.ro; honlapon. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest. www.ced.hu).

INDAGRA Mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítás 2021. október 27-31., Bukarest

Szervező: ROMEXPO. A magyarországi kiállítók vélhető összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Budapest. www.ced.hu).

Továbbá a Román Kereskedelmi és Iparkamara üzleti környezettel kapcsolatos Info Bulletin elektronikus kiadványa is megtekinthető ezen a linken.

A rendezvények és kiállítások az export hatékonyság növelése érdekében rendszerint szakmai utak, konferenciák, interaktív fórumok és üzletember-találkozók szervezésében kerülnek sorra, a magyar kiállító cégeknek esetenként csoportos bemutatkozási lehetőséget is biztosítva.

Az MKIK Magyar – Román Tagozat a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen összefogó szervezetként lehetőséget kínál kamarai tagjaiknak a magyarországi vállalkozásoknak megjelenésre, illetve bemutatkozásra egy közös információs standon és a kiállítás egyéb, az üzleti környezet részére fontos párhuzamos rendezvényein való részvételre. Egyben lehetőséget teremt a magyar termékek bemutatására, a kiállításon üzleti tárgyalások megszervezésére, lebonyolítására, illetve kiállítási standunkon katalógusok, prospektusok, minták, makettek, poszterek, CD-/DVD-k, szórólapok, kézműves termékek és egyéb reklámanyagok elhelyezésére.

Ezen kívül, előzetesen egyeztetve, külön igény esetén akár a kiállítás időtartama alatt egy rövid bemutatkozásra is helyet biztosítanak a standon, még több lehetőséget teremtve ezzel a romániai piac megismerésére, felmérésére újabb gazdasági kapcsolatok kialakítására.

Amennyiben élni kívánnak a fent említett lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, a kiállítás kezdete előtt az MKIK címére eljuttatni. A rendezvényeken való részvétellel kapcsolatosan, illetve egyéb információk igénye esetében is a megadott elérhetőségeken kívül, más általuk meghirdetett, részükről szervezendő, vagy társzervezésben közreműködő, további események, fórumok, üzletember-találkozók, Romániával kapcsolatos céginformációk esetében is, kérem forduljanak továbbra is bizalommal a Magyar-Román Tagozat titkárságához.