Munkáltatói felmérés a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Munkavédelmi Munkabizottság egyeztetést folytat a Magyar Orvosi Kamarával a foglalkozás-egészségügyi szakorvosi ellátás alapvető problémáiról, továbbá a lehetséges megoldási irányokról, melyhez várja az érintett vállalkozások kapcsolódó tapasztalatait is.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Munkavédelmi Munkabizottság vállalkozói megkeresések hatására egyeztetést folytat a Magyar Orvosi Kamarával a foglalkozás-egészségügyi szakorvosi ellátás alapvető problémáiról, továbbá a lehetséges megoldási irányokról.

Az ország egyes területein működő vállalkozások arról számolta be, hogy a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás tekintetében erősen ingadozó szolgáltatási minőséggel szembesülnek, továbbá jelentős problémát okoz, hogy nem érhető el olyan egészségügyi szakember, aki a szükséges foglalkozás-egészségügyi szakorvosi vizsgával rendelkezik.

Hogy minél átfogóbb kép alakuljon ki a helyzetről, Kamaránk fel kívánja mérni a Csongrád-Csanád megyei vállalkozások körében, hogy tapasztalnak-e hasonló problémát a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás tekintetében.

Amennyiben foglalkozás-egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos problémát tapasztalt, kérjük írásban jutassa el annak részleteit a piti.eniko@csmkik.hu email címre március 2. 15 óráig.