Már várják a vállalkozások jelentkezését a K&H kiválósági díjra

A K&H Bank Zrt. díjat hirdet a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt. 2021-ban a példamutató vállalkozásokat négy kategóriában díjazzák. A díjazottak sikertörténeteivel további fejlődésre inspirálnák más családi cégeket is Magyarországon.

A K&H családi vállalatok kiválósági díjra idén négy kategóriában lehet pályázni:

I. kategória: családi értékek és sikeres generációváltás
Mutassa be, melyek azok a családi értékek, amelyeket beépítenek a vállalatvezetésbe és annak módját, hogy miként biztosítják ezen értékek megőrzését, megerősítését, továbbvitelét a generációváltással.

II. kategória: innováció
Részletezze az elmúlt években megvalósult vagy a közeljövőben tervezett innovációs fejlesztéseket, törekvéseket, illetve azok hatásait a családi vállalat működésére.

III. kategória: sikeres hosszú távú stratégia
Ismertesse, hogy miként biztosítják a cég hosszú távon sikeres működésének, növekedésének fenntarthatóságát, illetve a gazdaságon/iparágon belüli jelentős és előremutató szerepét.

IV. kategória: társadalmi felelősségvállalás, környezetvédelmi fenntarthatóság
Adjon átfogó képet arról, hogy mennyire elkötelezettek a társadalom iránt, hogyan, milyen tevékenységgel járulnak hozzá a helyi közösség, a társadalom tagjai életminőségének fejlődéséhez, a környezetvédelmi fenntarthatósághoz.

A nyertes cégek számára megjelenést biztosítanak a Forbes magazinban, az ünnepélyes díjátadóra pedig a Forbes Családi Vállalatok Gálán kerül majd sor, mert ezzel is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg a példaértékű megoldásaikat.

A pályázat elbírálásánál a szakmai zsűri kiemelten értékeli az egyedi ötletek alkalmazását.

A zsűri tagjai: Boros Dávid, az FBN-H elnöke és az Oázis Kertészet ügyvezető tulajdonosa, Ékes Ákos, a K&H Csoport vállalati üzletfejlesztés vezetője, Galambos Márton, a Forbes magazin főszerkesztője, Dr. Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektora, Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója és Kelényi Ádám, a Szamos Marcipán ügyvezető tulajdonosa.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 6.


Jelentkezési dokumentumok és további részletek ezen az oldalon érhetők el.