Hogyan forgatja fel a mesterséges intelligencia a vállalkozások világát?

Már nem a jövő, hanem a jelen a mesterséges intelligencia. Talán az egyik legismertebb terület, melyen alkalmazható mesterséges intelligencia az a céges ügyfélszolgálat, de emellett számos más szegmensben használhatók az erre épülő megoldások. Kérdés már csak az, hogyan és mennyire befolyásolja ez az üzleti életet, és mennyire tudjuk mi befolyásolni ennek a mindent tudó intelligenciának a működését? Erről lesz szó kamaránk 2023. február 28-i, keddi rendezvényén Tilesch György (George Tilesch) mesterséges intelligencia szakértővel, a PHI Institute for Augmented Intelliegence alapitó elnökével, aki a Szilícium-völgyből látogat hozzánk.

A fenti témák minden vállalkozásra hatással lesznek, vagy már napjainkban is hatással vannak. De kérdés az is, hogy mindez hogyan változtatja meg a munkaerőpiacot?

Az izgalmas területről Majó-Petri Zoltán, kamaránk elnökségi tagja, az SZTE GTK egyetemi docense beszélget Tilesch Györggyel, aki Omar Hatamlehhel, a NASA szakértőjével közösen a mesterséges intelligenciáról írt könyvet „Mesterség és intelligencia – Vegyük kezünkbe sorsunkat az MI korában” címmel.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNIE?

Mert olyan témáról hallhat elsőkézből, amely már akár idén befolyásolhatja minden vállalkozás működését.

Mert a mesterséges intelligencia nagy befolyással lesz a jövő munkaerőpiacára is.

Mert megtudhatja, hogy a megoldások mellett milyen veszélyeket jelenthet a mesterséges intelligencia alkalmazása.

Mert elsőkézből tudhat meg információkat, hogy hogyan készüljön fel az MI-korszakra: vajon ezt a meghívót már a mesterséges intelligencia is meg tudná írni?

 

Időpont: 2023. február 28. kedd 16:00

Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, MELYET AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL TEHET MEG: